Luk annoncen

Udenlandske websteder Weibo og Digital Chat Station er kommet med et rygte om den kommende OnePlus 13-model. Tilsyneladende skulle der være en nyhed, der er unik for OnePlus-modeller. Sammenlignet med sin forgænger, som inkluderer IP65-beskyttelse, vil denne kommende model have IP68- og IP69-beskyttelse – det betyder fuldstændig modstandsdygtighed over for støv og vand. Selvom oplysningerne ikke er officielt bekræftet af virksomheden selv, kan teknologientusiaster begynde at tilberede champagnen.

IP6 beskyttelsesteknologi har yderligere cifre, der altid betyder lidt anderledes modstand. IP65 betyder, at enheden er beskyttet mod vandsprøjt. IP68 betyder, at enheden kan nedsænkes 1-3 meter under vand i mere end 30 minutter. Tiden kan dog variere fra model til model, hvilket gør denne parameter virkelig fleksibel. IP69-klassificeringen betyder så meget stærk vandtæthed, hvilket OnePlus 13 sandsynligvis vil have.

Tallet 6, som er placeret foran de enkelte beskyttelsescifre, angiver så støvbeskyttelse. Der er ikke et højere tal end 6, og så snart en model præsenteres med IP6, betyder det, at den er helt støvtæt. Dette forhindrer støv i at trænge ind i enheden. OnePlus 13 vil også have en mikrobuet skærm, og batteristørrelsen vil gå op til 6 mAh. En ultralyds fingeraftrykssensor er da en selvfølge.

Dagens mest læste

.