Luk annoncen

I 2019 lancerede Samsung sin meget populære linje af trådløse hovedtelefoner kaldet Samsung Galaxy Buds. Om mindre end en uge finder Unpacked-begivenheden sted, hvor virksomheden planlægger at præsentere flere kommende modeller, herunder den nyeste version af Galaxy Buds 3 trådløse hovedtelefoner. I disse lange fem år har ingen Samsung-model endnu brugt muligheden af stammekonstruktion, som Galaxy Buds 3 netop nævnte, hvilket glædeligt overraskede næsten alle.

Information om denne nyhed er først for nylig blevet lækket, med et par flere detaljer, der vil blive afsløret af Unpacked-begivenheden den 10. juli. Butikken, der har cirkuleret på internettet, har afsløret det helt nye design, som hovedtelefonerne vil have, og at dømme efter brugernes feedback, er det sikkert at sige, at tilfredsheden er i orden. Du kan se den zde. Men da billedet optræder på en ukendt Instagram-profil, er det ikke helt sikkert, om disse oplysninger er ægte.

'Ikke et særlig godt træk, folk klager måske over, at Samsung forsøger at komme tættere på Apple," skriver følgeren. Negative anmeldelser er sjældne, men de findes. Selvom det virker som at "kopiere Apple", er der masser af virksomheder, der bevæger sig hen imod dette design. Selvom Samsung er en af ​​de sidste virksomheder, der skifter til "stammen"-stilen, kan det være en ændring til det bedre. Den øverste del er da helt anderledes, sandsynligvis med vilje.

Dagens mest læste

.