Luk annoncen

Google planlægger at flytte afsløringen af ​​den seneste model kaldet Pixel 9 med to hele måneder. Den officielle afsløring skulle finde sted den 13. august, hvilket er en meget usædvanlig dato for virksomheden. Selvom der var spekulationer på internettet om, at dette skridt kunne føre til færre internetlækager, hjalp det næppe overhovedet. Praktiske videoer af denne model cirkulerer allerede på internettet, så intentionen kan have været en helt anden.

Baseret på de seneste lækager forventes Pixel 9, Pixel 9 Pro og Pixel 9 Pro XL at have ultralyds fingeraftryksscannere indbygget direkte i skærmen. Selvom Pixel-modellerne indtil nu brugte optiske scannere, der også var indbygget i skærmen, besluttede virksomheden at bruge det samme system til de kommende modeller, som Galaxy S24-modellerne fra Samsung har i dem.

Sammenlignet med optiske scannere er 3D Sonic Gen 2-sensorer fremstillet af Qualcomm. Disse sensorer behøver ikke på nogen måde at lyse fingerens overflade op, hvilket gør dem generelt hurtigere og mere pålidelige. Den største fordel ved ultralydssensorer er, at de virker, selvom brugeren har en våd finger.

Dagens mest læste

.