Luk annoncen

HMD planlægger at udvide sin smartphone-serie på en utrolig måde i løbet af de næste par måneder. I øjeblikket forbindes udtrykket Skyline i vid udstrækning med mærket, som er en telefon, der i design minder meget om den gamle Nokia Lumia-model. Ifølge tilgængelige lækager fra en verificeret kilde skulle den kommende model have en størrelse, der svarer til Samsung Galaxy S24 Ultra.

Der tales dog i øjeblikket meget mere om den kommende HMD View-model, som bliver beriget med en FullHD+ OLED-skærm med et 50MP hovedkamera med OIS. Hvad angår hukommelse, vil den blive solgt med 8 GB RAM. Samtidig tales der om størrelsen på batteriet med en kapacitet på 4 mAh.

Den vil blive drevet af tredjegenerations Qualcomm Snapdragon 6s SoC-chipset, som kun er lidt mere end det rebrandede Snapdragon 695. Men takket være brugen af ​​dette chipset er det allerede sikkert, at HMD View vil have 5G-netværksunderstøttelse. Den kommer til salg i tre farveversioner (Sort - Meteor Black, Grey - Ice og Red - Velvet). Selvom der ikke er nogen officiel afsløringsdato, er det klart, at HMD stadig har meget arbejde at gøre.

Dagens mest læste

.