Luk annoncen

Afslører de nyeste modeller med navnet Xiaomi 15 og 15 Pro fra Xiaomi vil højst sandsynligt være i oktober i år. Samtidig vil disse to modeller være de første på markedet med den seneste fjerde generation af Snapdragon 8-chipset. Selvom disse modeller har været rygter i lang tid, er mere realistiske specifikationer for nylig blevet frigivet i Kina. Xiaomi 15 siges at komme med en 6,36-tommer 1,5K touchscreen-skærm med en 120Hz opdateringshastighed og lysstyrke indstillet til en høj på 1 nits.

Hvad angår den interne struktur, kan der bestilles op til 16 GB RAM-hukommelse og op til 1 TB UFS 4.0-lager. Batteristørrelsen i denne model vil være mellem 4 og 800 mAh med understøttelse af 4W kablet og 900W trådløs opladning. Takket være IP100-certificeringen vil smartphonen være modstandsdygtig over for støv og nedsænkning i vand. Bagsiden vil blive beriget med i alt tre 50MP-kameraer inklusive det primære 68/50, der bruger OmniVision OV1H-sensoren, og den sekundære vidvinkel med det tredje vil bruge Samsungs ISOCELL JN1,31. Forsiden indeholder et 50 ​​MP kamera.

Hvad angår Xioami 15 Pro, forbliver nogle specifikationer de samme (anti-indtrængningsbeskyttelse, selfie-kamera, maksimal mængde RAM og lagerplads). Forskellen her vil for eksempel være displayet eller størrelsen på 5 mAh-batteriet med understøttelse af 400W kablet og 120W trådløs opladning. Xiaomi 80 starter ved 15 kroner for den lavest mulige version (12 GB RAM og 256 GB lagerplads). Xioami 15 Pro derefter på omkring 000 kroner.

Dagens mest læste

.